Arrangements- og kulturkalender

Her kan du se de arrangementer vi har på Café Utopia.

Udstilling

Udstilling

 

Årets sidste udstilling på Cafe Utopia byder på stærke portrætter og fantasifulde skulpturer.

 Det er mere end 30 år siden Lone Kjær begyndte på det keramiske arbejde og glæden ved materialet holder ved. Hun arbejder eksperimenterende med leret og helst abstrakt og spontant så det afspejler hendes egen skæve og fantasifulde stil. Værket bliver til i processen og leret er i høj grad medbestemmende i hvordan skulpturen kommer til at se ud.

 Charlotte Tegen er oprindeligt uddannet keramiker fra Århus Kunstakademi, men har de senere år bredt sig over flere forskellige materialer og udtryk. Maleriet er et af de udtryksformer hun holder meget af og ofte er det mennesket og ansigter som hun kredser om med en sjælfuld æstetik. Hun bruger processen til at bearbejde hendes tanker og finde ro i hendes tilværelse og får energi og glæde ved at give hendes indtryk et malerisk udtryk.

Multikunstner Louise Volsted Pedersens malerier og tegninger er kendetegnet ved farvernes temperament og stregens følsomhed. Hun ser processen og værkerne som forvandlinger af ideer, tanker og følelser til et formsprog der medierer hendes personlige verden til beskueren. Hendes udtryk er både ekspressivt og sårbart og i hendes portrætter ser man hendes nysgerrighed for at afdække menneskers karakteristika med både finfølelse og perspektiv.

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 09. november 2021 af