Arrangements- og kulturkalender

Her kan du se de arrangementer vi har på Café Utopia.

Udstilling

Udstilling

Der er fuld skrue på farvekraften i Lone Boe Nielsens store akrylmalerier. Meget af inspirationen kommer fra de smukke omgivelser til den økologisk drevne landejendom i Rødding ved Spøttrup, hvor hun bor og arbejder. Hendes malerier har derfor ofte motiver med fugle, dyr og planter midt i farveeksplosionerne. Hun er desuden en flittigt brugt illustrator til plakater og bogillustrationer mv., hvor hendes evne til at skildre dyr og planter i lette akvareller kommer smukt til sin ret. Lone Boe Nielsen er uddannet dekoratør men har arbejdet fuld tid som billedkunstner siden 2014. Gæster er velkomne til at kigge forbi hendes værksted eller i hendes charmerende udendørs atelier, hvor hun gerne arbejder om sommeren.

Keramiker Asse Due har et fortællende, legende og kreativt univers, hvor hun ofte finder inspiration i hverdagsting og genbrug. Hendes humoristiske tilgang til skabelsesprocessen og hendes glæde ved at sammensætte farver og facetter ses tydeligt i hendes keramiske værker, der fremstilles ved en blanding af alle fagets håndværksmæssige discipliner; drejning, pladeteknik, modellering, mosaik bearbejdning, dekoration med begitning og glasur mv.

Asse Due bruger gerne hverdagens små fortællinger til at give beskueren en positiv oplevelse ved værkerne og arbejder desuden med, hvordan keramikken kan fungere som skulpturer indendørs – såvel som udendørs; i haven, på terrassen, på fliser og i plænen, hvilket er en spændende udfordring i vores kolde klima.

 

Udstillingen kan ses på Cafe Utopia i perioden 24. maj – 8. juli

.

 

 

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 09. november 2021 af