Arrangements- og kulturkalender

Her kan du se de arrangementer vi har på Café Utopia.

Udstilling

Udstilling

På Cafe Utopia går vi sensommeren i møde med dragende smukke portrætter udført at kunstmaler Karen Niemann. Malerierne er langt mere end blot flot håndværk. Karen Niemanns interesse for at fange sindsstemninger og livet i menneskene ses tydeligt i de farvemættede og insisterende værker. Fra at træne iagttagelse og tegning for at få de korrekte proportioner, flyttede fokus sig med den håndværksmæssige kunnen. Da blev det langt mere interessant at kunne udtrykke de mere psykologiske sider af mennesket igennem portrættet.

Om end motivet er et andet på førstesalen er intensiteten og hensigten den samme. Nemlig ikke blot at kunne illustrere fuglens ydre, men at vise noget af fuglens væsen. De viltre, legende, flakkende fugle er indfanget i et øjebliksbillede med flygtigt kul.

Udstillingen kan ses på Cafe Utopia i perioden 23. august – 30. oktober

Fernisering 25. august kl. 17.00 - alle er velkommen.

.

 

 

Cafémøde på Café Utopia d. 4/10 kl. 19.00.

Da Gødstrup Sygehus åbnede var der særlig én af talerne, der fik rent ind. Nu kan du møde taleren her på Café Utopia.

Det er Tanja Melchior Jensen, der vil holde et oplæg omkring: ”Fra psykisk syg til arbejdslivet”.

At blive rask har været en kamp - at finde tilbage til arbejdslivet har været en anden. De to har fulgtes ad. Vejen til arbejdslivet har været en udfordrende rejse. Til tider har det føltes som at cykle op ad bakke i modvind. Men Tanja gav ikke op, og endelig blev der medvind på både liv og arbejdsliv.

Tanja er uddannet lærer og arbejdede kun et enkelt år, inden hun for alvor blev syg. Hun var langvarig bruger af psykiatrien og er nu ansat som koordinator for psykiatriambassadørerne i Region Midt.

Entré – for kaffe og småkage 30- kr.  

Der skal betales over Mobilepay på tlf.: 84986, senest fredag d. 30/9.  

venlig hilsen

Café Utopias venner “Utopisterne”, der står for arrangementet 

 

Foredrag

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 09. november 2021 af