Arrangements- og kulturkalender

Her kan du se de arrangementer vi har på Café Utopia.

Udstilling på Café Utopia

Utopia har ny udstilling på vej af Bente Stæhr d. 6. november og frem til den 10. januar.

I udstillingsperioden vil der som vanligt være mulighed for at købe værker ved henvendelse til Utopias personale.

 

Fernisering finder sted d. 9. november kl. 16.00, hvor man vil møde Bente Stæhr og Utopia samt Vennerne vil være vært med lidt godt til ganen.

Alle er velkommen

 

Bente fortæller om sig selv, at hun er grebet af det kreative univers, finder farverne, - formerne, - kompositionerne og alle teknikkerne fascinerende, - det rører noget i hende – Hun inspireres af udtryk i ansigt, krop og omgivelser som omsættes i maleriet – det er her hun søger, - røres, - fordybes, det er her fortællingen opstår, fortællingen som kan få beskueren til at stoppe op og se med.

De sidste 20 år har hun brugt på at udvikle, eksperimentere, afprøve forskellige teknikker i hendes malerier og arbejder for tiden med akryl, akvarel, tusch og kridt i hendes værker.

Oftest tager hun udgangspunkt i en linje, en holdning i en krop, eller en streg i et ansigt.

Hun er født i Vestjylland i 1954, har dog tilbragt meget af hendes barndom/ungdom i den østlige del af Danmark og er i dag bosat i Holstebro.

Bente har deltaget i kurser i ind- og udland, modtaget undervisning af kunstner Christina Kjelsmark, og kunstner Adam Gabriel. Udstiller i kunstforeninger og censurerede udstillinger.

I øjeblikket fast tilknyttet til Kunstskolen Sønderbygaard, hvor hun udover at modtage sparring også selv underviser.

Bente har i flere år undervist på Holstebro Børne Billedskole.

Alt er ikke maling og lærred, hun formgiver i ler, eksperimenterer med raku og stentøj, Leret er et vidunderlig organisk materiale, især det skulpturelle har hendes store interesse og fascination. I hendes skulpturer er figurerne oftest fantasifulde og grove.  Hun vil gerne illustrere lidt skæve og uperfekte

 

Desuden er vi også så heldige, at Frederikke Tved Bakken kommer i december og pynter op til jule med hendes kunsthåndværk i keramik.

Kom ned og se, mærk stemningen og købt evt. lidt nyt med hjem.

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 25. april 2023 af