Arrangements- og kulturkalender

Her kan du se de arrangementer vi har på Café Utopia.

Udstilling

Udstilling

Naturen rykker ind på Cafe Utopia

Cafe Utopia er meget glade for at kunne åbne dørene igen for gæster og forkæle alle sanser! Til at pryde væggene har vi skønne, poetiske naturmotiver af kunstner Mette Skov Mærsk, og hendes værker kan nydes på cafeen helt hen i juli.

Mette Skov Mærsk er uddannet som skov- og landskabsingeniør, men arbejder nu med at formidle hendes store begejstring og respekt for vores vilde natur gennem hendes værker.

”Mine gennemgående motiver er fugle og insekter. Både fugle og insekter er flygtige, vilde og sårbare skabninger, som vi mennesker ikke kan leve foruden. Jeg interesserer mig for det nære, for vores natur og livet omkring os. Inspirationen til mine billeder opstår når jeg færdes i naturen, læser, eller bare sidder og betragter skoven. ”  

Mette maler primært med akvarel og arbejder vådt i vådt. Ofte bruger hun også kul i forskellige former i akvarellen for at tilføje et mere naturligt og råt udtryk, og samtidig skabe struktur i billedet. På den måde kommer dyrene til at fremstå flygtige og naturtro, som vi oplever dem i naturen. Lige som i naturen må det ikke blive for pænt og poleret –   der skal være noget for øjet at gå på opdagelse i. Samspillet mellem vand, farvepigmenter og hendes streger i billedet gør, at man kan blive ved at finde spændende detaljer.

Mette Skov Mærsk er fascineret af samspillet i processen, hvor hun skal styre de flygtige akvarelfarver og samtidig overgive sig til materialerne og derved få skabt et interessant og levende værk. Et værk som hun er tilfreds med, og som også skaber værdi for beskueren.

Velkommen til et smukt forår på Cafe Utopia.

(Vi følger myndighedernes gældende regler for cafe og restauration ift Covid 19. Se evt hjemmeside for mere info.)

keyboard_arrow_up Sidst opdateret 11. maj 2020 af